Претрага
Close this search box.
Adverto MX 1

Povezivanje podatka

Zahvaljujući konektorima za različite izvore podataka na kojima trenutno čuvate podatke, bilo da su to baze podataka, tabele, alati za veb analitiku, socijalne mreže, CRM/ERP, Helpdesk ili drugo, možemo da ih povežemo sa analitičkim i vizuelnim alatima koji omogućavaju jedinstven i lako razumljiv pregled podataka.

Pritom, vaši izvorni podaci ostaće kod vas i u potpunosti pod vašom kontrolom.

Analiza podataka

Analitički deo Business Intelligence alata podatke rasute na razne strane, organizuje  tako da budu pogodni za analize i prikaze KPI po vašim potrebama, čak iako oni zahtevaju dodatne formule i kodove.

Osim deskriptivne, prediktivna analitika omogući će vam da optimizujete svoje buduće poslovne performanse.

Dashboard vizualizacija podataka

Statistički podaci imaju svoje vreme i mesto, ali ne morate da budete stručnjak za podataka da biste razumeli svoje poslovne informacije.

Interaktivne kotrolne table, Dashboardi će vam omogućiti uredan, jasan, vizuelno dopadljiv pregled analitike, sve na jednom mestu.

Naši interaktivni Dashboard-i omogućavaju da vizualno istražujete svoje podatke i generišete praktične uvide u roku od nekoliko minuta. Sve je na veb stranici zaštićeno šifrom, tako da možete pristupiti svojim informacijama s bilo kog mesta, na bilo kojem uređaju i bilo kada.

Izveštaji

Svaki prikaz u Dashboard-u može da se preuzme kao Izveštaj u pdf formatu i podeli sa kolegama onda kada vi to manuelno učinite ili zakažete.

Ovo omogućava efikasnu komunikaciju informacijama gde svako na  npr. dnevnom nivou može da dobije ažurirane informacije značajne za ostvarivanje rezultata.

Više o Business Intelligence (BI)

Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju obezbeđivanja najboljeg korisničkog iskustva u skaldu sa politikom privatnosti.