Претрага
Close this search box.

15

godina iskustva

Br. 1 u Mystery Shopping-u u Srbiji

Adverto Metrics je osnovan kao Adverto Mystery shopping 2004. godine, prvo i jedino specijalizovano preduzeće za Mystery shopping u Srbiji.

Adverto Metrics je jedino preduzeće u Srbiji sa iskustvom 15 godina ozbiljnog bavljenja Mystery shopping-om.

Prikupljeno iskustvo pretvaramo u znanje koje nam omogućava da garantujemo kvalitet i efikasno rešavanje kompleksnih izazova i problema klijenata.

550

NAJBOLJIH tajnih kupaca

Edukovani, obučeni i objektivni tajni kupci

Naša osnovna bazu broji 550 vrhunskih tajnih kupaca (Mystery Shopper-a) koji su u stanju da na najkvalitetniji način odgovore i najizazovnijim i najobimnijim projektima u Srbiji. Naši tajni kupci su testirani i obučeni specijalno za posao tajnog kupca po standardima MSPA – međunarodne asocijacije Mystery shopping profesionalaca. U najkraćem, najbolji tajni kupci Adverto Metrics su: edukovani, obučeni i objektivni i uradiće svoj posao na najvišem nivou.
software adverto

Specijalizovani Mystery Shopping softver

Koristimo nekoliko specijalizovanih Mystery shopping softverskih rešenja, naših sopstvenih, kao i tehnoloških partnera koji su vodeći u svetu anketnih, analitičkih i Business intelligence softvera. Radi se o online softverima kojima klijent pristupa sa korisničkim podacima. Putem softvera, klijent može da prati tok projekta na više nivoa:
 • Reports (detaljni izveštaji tajnih kupaca)
 • Dashboard (kontrolna tabla sa osnovnom statistikom i trendovima)
 • BI reports (Business intelligence – posebni izveštaji sa podesivim pokazateljima radi lakšeg tumačenja rezultata)
Kako za klijenta, naš online softver omogućava i nama organizovanje i vođenje projekta, kao i komforan rad tajnim kupcima.
consult ms

Podrška za korišćenje Mystery Shopping rezultata

Dobili ste Mystery shopping izveštaj i preporuke, ali vaše brige tek počinju? Potrebno je organizovati i raditi na popravljanju uočenih nedostataka, a vi ne znate odakle da krenete, koliko to vremena i angažovanja traži, kako da uklopite svoje redovne obaveze sa aktivnostima vezanim za Mystery Shopping.

Ne brinite, Adverto Metrics će vam pružiti potpunu podršku za organizovanje korišćenja Mystery Shopping rezultata i ispravljenje nedostataka kako bi ostvarili ciljeve zbog kojih ste i započeli Mystery Shopping program.

  proces msp

  Ceo proces u 4 koraka

  Adverto Metrics organizuje, priprema i sprovodi ceo proces za Vas.

  1. Priprema: ugovaranje, definisanje ciljeve, plan poseta, scenario, upitnik, obuka tajnih kupaca
  2. Teren: posete/pozivi tajnih kupaca, sprovođenje scenarija, potrebna zapažanja, tajni kupci šalju online izveštaje, kontrola rada tajnih kupaca
  3. Izveštavanje: kontrola izveštaja tajnih kupaca, uvid klijenta u izveštaje, automatsko softversko kreiranje statistike i analitike, finalni izveštaj/prezentaciju sa statističkim i tekstualnim analizama
  4. Zaokruživanje procesa: prezentacija finalnog izveštaja, podrška klijentu za korišćenje Mystery Shopper rezultata, aktivnosti na ispravljanju nedostataka i unapređivanju usluge
  Picture2

  Dodatne činjenice

  Više o Mystery Shopping-u

  Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju obezbeđivanja najboljeg korisničkog iskustva u skaldu sa politikom privatnosti.