Претрага
Close this search box.

Honoraran posao tajnog kupca je fleksibilan i možete da ga obavljate i pored svog eventualnog stalnog posla. Kada prođete testove i postanete tajni kupac i kada se ukaže potreba, kontaktiraćemo Vas i objasniti kakav je scenario zadatka i gde i kada treba da se obavi. Scenario je najčešće uobičajeno ponašanje kupca u određenom prodajnom objektu. Dakle, ponašaćete se kao pravi kupac, ostajaćete u prodajnom objektu uobičajeno, i zapažaćete i pamtiti određeni broj detalja. Posle posete, popunjavaćete izveštaj u našem Online softveru.

Možete da se prijavite isključivo putem Prijave na našem sajtu.

To se ne zna unapred. Postoje mnogi faktori koji utiču na to, kao što su na primer posebni zahtevi klijenta, obim našeg posla itd. Postoji mogućnost da postanete tajni kupac, a da Vas ne pozovemo na zadatak duži vremenski period. S druge strane, nemojte se iznenaditi ako Vas na zadatak pozovemo i samo nekoliko dana nakon što ste prošli naše testove. Važno je biti strpljiv.

Posle kvalitetno obavljene posete i dostavljanja izveštaja, honorar se isplaćuje po Ugovoru o delu na tekući račun. Pre svakog zadatka, poslaćemo Vam okviran scenario zadatka i informaciju o iznosu honorara ili korišćenju neke usluge. Zadatak ćete tada moći da prihvatite ili odbijete. Iznos honorara zavisi od težine zadatka, pripreme i mnogih drugih faktora.

Potencijalno gde god ima kupaca: prodavnice, banke, auto saloni, fast food, restorani, benzinske stanice, hoteli…

Posle obavljene posete prodajnom objektu, izveštaj ćete popunjavati i slati ga putem našeg Online softvera. Za korišćenje softvera nije potrebno posebno znanje o računarima. Softver je jednostavan za upotrebu, a pre nego što mu pristupite, dobićete kratko uputstvo.

To se ne zna unapred. Najviše posla ima u najvećim grdovima, ali je tamo i najveći broj tajnih kupaca.

Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju obezbeđivanja najboljeg korisničkog iskustva u skaldu sa politikom privatnosti.